• homepage_banner/sel1.jpg
  • homepage_banner/aansteekmiddel.jpg
  • homepage_banner/brandpasta.jpg

The Old Dutch Farmlight

The Old Dutch Farmlight lampolie® is in Nederland, maar ook in vele andere Europese landen een vertrouwd begrip. The Old Dutch Farmlight lampolie® staat voor constante kwaliteit en hoogwaardige samenstelling en is verkrijgbaar in 250 ml, 500 ml en 1000 ml PET flessen, maar ook in een 2000 ml en 5000 ml grootverpakking. The Old Dutch Farmlight lampolie® (250 ml, 500 ml en 1000 ml) is uitgevoerd met onze unieke kinderveilige EasyFill® dop met schenktuit, om makkelijk olielampen bij te vullen.

Productspecificaties

Als professionele afnemer kunt u altijd de meest actuele productspecificaties downloaden. U ontvangt u de gevraagde informatie uit onze up-to-date productdatabase.

 

Veiligheidsinformatiebladen

Hier kunt u de veiligheidsinformatie vinden van onze producten. Al onze klanten kunnen hier toegang toe krijgen. Voor de inloggegevens kunt u contact met ons opnemen.

 

Productenoverzicht

Farmlight Sample service

Wilt u als professioneel afnemer een sample van een van onze producten ontvangen? Maak dan gebruik van de Farmlight sampleservice. Vul online het formulier in en wij sturen u het gevraagde sample toe.

 

Aanvraagformulier samples »