• homepage_banner/petroleum.jpg
  • homepage_banner/petroleum.jpg

Petroheat

PetroHeat is een zelfstandig opererende organisatie binnen SEL Chemie BV, die brandstoffen levert voor de verwarmingsmarkt. Doordat we een open organisatie zijn met korte in- en externe communicatielijnen, staan we garant voor flexibiliteit, efficiëntie en betrokkenheid. Wij zijn trots op de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan en stellen onze deskundigheid graag tot uw beschikking.

 

Wij streven naar een goede en duurzame relatie met onze leveranciers en klanten, een relatie die gebaseerd is op betrouwbaarheid en slagvaardigheid en die u continuïteit en zekerheid waarborgt. Ons bevoorradingssysteem zorgt hierbij voor tijdige leveringen. Dat betekent een zorg minder voor u als afnemer als het gaat om het op peil houden van uw voorraden.

 

PetroHeat heeft een AGP-vergunning en staat onder continu toezicht van de douane. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij zowel inclusief als exclusief (onder schorsing van) accijns leveren.

 

Productspecificaties

Als professionele afnemer kunt u altijd de meest actuele productspecificaties downloaden. U ontvangt u de gevraagde informatie uit onze up-to-date productdatabase.

 

Veiligheidsinformatiebladen

Hier kunt u de veiligheidsinformatie vinden van onze producten. Al onze klanten kunnen hier toegang toe krijgen. Voor de inloggegevens kunt u contact met ons opnemen.

 

Productoverzicht

 

Petroheat Sample service

Wilt u als professioneel afnemer een sample van een van onze producten ontvangen? Maak dan gebruik van de Petroheat sampleservice. Vul online het formulier in en wij sturen u het gevraagde sample toe.

 

Aanvraagformulier samples »