• homepage_banner/wasbenzine.jpg
  • homepage_banner/terpentine.jpg
  • homepage_banner/ruitensproeiervloeistof.jpg
  • homepage_banner/ged_water.jpg

Kwaliteitsproducten sinds 1947

SEL Chemie BV bestaat sinds 1947. In de loop der jaren hebben we diverse chemische producten ontwikkeld, waarvan de bekendste onze blanke en gekleurde lampolie is. Deze wordt verkocht onder de naam The Old Dutch Farmlight®, waarbij de lampolie onderdeel is van een complete range producten. Op dit gebied zijn we in Europa één van de grootste spelers op de markt. 

 

Wij zijn voortdurend bezig met (product)innovaties, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid. Daardoor weet u dat u altijd een uiterst betrouwbaar en duurzaam product in huis haalt.

 

Meer over SEL Chemie »

Productspecificaties

Als professionele afnemer kunt u altijd de meest actuele productspecificaties downloaden. U ontvangt u de gevraagde informatie uit onze up-to-date productdatabase.

 

Veiligheidsinformatiebladen

Hier kunt u de veiligheidsinformatie vinden van onze producten. Al onze klanten kunnen hier toegang toe krijgen. Voor de inloggegevens kunt u contact met ons opnemen.

 

Productenoverzicht »

SEL Chemie Sample service

Wilt u als professioneel afnemer een sample van een van onze producten ontvangen? Maak dan gebruik van de SEL Chemie sampleservice. Vul online het formulier in en wij sturen u het gevraagde sample toe.

 

Aanvraagformulier samples »